Преимуществата на живота в BORISA APARTMENTS

Последна редакция на 29/03/2024 от Люси Любомирова

Едно от най-големите предимства е чудесната локация. BORISA APARTMENTS е идеално разположена в един от новите и бързо развиващи се квартали на града. Тук може да се насладите на спокойствието на природата, но и да се възползвате от комуникативността на квартала, за да поддържате един активен градски живот. В близост до сградата има множество магазини, ресторанти, кафенета и зелени площи, които ще са на Ваше разположение и ще улеснят ежедневните Ви задачи и планове.

И не само това. В квартала има детски градини, училища с изучаване на чужди езици, частна детска кухня и въобще всичко, което ви е необходимо за един пълноценен и активен живот за цялото ви семейство. В непосредствена близост се намират и Южен парк, Bulgaria Mall, Paradise Center и бул. България

BORISA APARTMENTS е сграда, която е съобразена с природата и следва принципите на зеленото строителство, като се стреми  да подобри качеството на живот на хората и на околната среда.  За нейното изграждане са използвани екологични материали, които не замърсяват околната среда и енергоспестяващи технологии, за да се ограничат вредните емисии. Това е своеобразна проява на грижа за природа и всеки, който е воден от тази мисия ще е удовлетворен да живее в красива и съвременна зелена сграда.

Високото качество на материалите използвани за строителството на сградата, са избрани прецизно и много отговорно, с внимание към детайла. Това гарантира, че сградата е не само красива, но и надеждна  и устойчива  на всякакви атмосферни влияния и ситуации. Разбира се винаги държим да получаваме най-доброто за парите си и инвеститора се старае да даде адекватен отговор на това очакване от страна на бъдещите собственици.

Свързано:

Жилищни проекти - жилища с акт 16 и на зелено Бутикова сграда BORISA APARTMENTS - модерен живот в хармония с природата и града