Предизвикателства при обзавеждане

Последна редакция на 25/04/2024 от Патриция Симеонова

Големите прозорци не оставят много пространство за картини и декоративни елементи по стените или пък да подредите мебели, както във всекидневната. Но не позволявайте на това да ви спира и добавете персоналност на слънчевата си стая.

  • Пердета или щори. Не просто не позволяват на светлината да нахлува в стаята, а и ви дават уединение. Слънчевата стая трябва да бъде светла и въздушна, затова заложете на естествени материали и светли тонове. Бамбуковите щори също са добър вариант.
  • Омекотете помещението с килими и множество възглавнички и одеала. Голите ратанови мебели са добър избор, но когато разполагате със закрито местенце, внесете уют и топлина.
  • Използвайте светли цветове. Тъмните цветове могат да ви отклонят от свежата визия, към която се придържате, докато светлата и пастелна гама ще внесат спокойствие. Разбира се, не се притеснявайте да внесете цвят под формата на декорация и аксесоари.
  • Камината е прекрасен вариант за интегриране в слънчевата ви стая, тъй като внася атмосфера и комфорт в студените дни и вечери.

 

Слънчевата стая е една изключително примамлива алтернатива като конвенционално допълнение към общата площ на вашия дом. Тези, изпълнени със светлина помещения, са прекрасно решение, ако имате нужда от допълнителна стая, но пък нямате бюджет или желание за пристройка. А поради краткия процес на изработка, слънчевите стаи са по-бюджетно решение. Въпреки че площта, която се добавя не се смята за част от основното жилищно пространство, съвсем спокойно можете да използвате, както ви хрумне.

Ако смятате, че за вас слънчевата стая би била добро решение, потърсете опитен професионалист, който може да се заеме със създаването на вашия кът за релакс. За целта заявете своя проект – напълно безплатно! С вас ще се свържат специлистите, регистрирани в MaistorPlus, с оферти, между които можете да изберете най-подходящата.

Свързано:

Снимки от ремонтни дейности Слънчева стая. Какво трябва да знаете и как да я приспособите като още едно помещение към вашата къща?