Впечатления от работния процес

Последна редакция на 28/04/2024 от Реклама
Източник | Видяно 692 пъти

Майсторът ни се довери на нивелира "Parkside" за лепене на плочки на стената. В тази дейност се изисква особена прецизност и само точното око не е достатъчно. Нашите познания за работа с нивелир не се оказаха големи, но знаем, че уредът трябва да се постави на сравнително равна повърхност.

„Приятно ме изненада функцията самонивелиране, която работи много по-бързо от очакваното. Линиите автоматично се подравняват на 100%, за което, за продукт с толкова достъпна цена, честно казано бях скептичен. Работата със статива на машината е много лесна, а с помощта на изтеглящото се средно рамо успях да регулирам работната височина до 65 см. без практическа загуба на стабилност на нивелира".

След работа с 25 кв.м. професионалистът ни в заключение сподели, че не е забелязал никакво отклонение в измерванията на конструкцията, а употребата на нивелира се е оказала изключително удобна. Светлината му не е примигнала нито веднъж и е останала все така ярка до изключването му. Функцията самонивелиране е работила безпогрешно с максимална точност до края.

"Мнението ми за нивелира на "Parkside" е, че това е изключително удобен, практичен и качествен уред на достъпна цена, който може да бъде от полза на всеки майстор или любител, който се стреми да създава перфектни неща.“

В заключение можем да обобщим, че нивелирът с крастосани линии “Parkside” e рационален и предпочитан избор, който съчетава в себе си баланса между качество и цена. Уредът ще може да бъде закупен в магазините на Lidl от 05.12.19 до изчерпване на количествата.

Свързано:

Снимки от ремонтни дейности Лазерен нивелир с кръстосани линии „Parkside“ - какво показват тестовете на доверения майстор?