В процес на работа

Последна редакция на 06/05/2024 от Радина
Източник | Видяно 1 135 пъти

Довереният ни майстор реши да изпробва инструмента на „Parkside“, като разреже паркетна повърхност, която да напасне в размерите на дневна стая.

„Този циркуляр реже перфектно гладки и точни линии за секунди.“, категоричен е майсторът.

„От изключителна важност за вашата безопасност е да осигурявате стабилност на машината, закрепвайки я например за работна маса.“

Функционалността на този уред обхваща голям диапазон за работа и изработка от рамки за картини до по-сложни конструкции от дърво и метал.

Наред с останалите характеристики на безопасността, нивото на шума е едно от нещата, с които трябва да се съобразите при избора на циркуляр. Тази машина е предназначена за рязане и това няма как да се случва безшумно. При уреда на „Parkside“ нивото на шума е в норми и не пречи при работа.

Компактният дизайн и дръжка за носене няма как да не направят впечатление, когато знаем, че този уред ще бъде използван често.

„Тази циркуляр е идеален за затворено и изолирано помещение, където нивото на шума няма да пречи на останалите. Ако обаче работата ви изисква да изберете циркуляр с по-голяма мощност и по-високи нива на шума, задължително носете шумоизолиращи слушалки – така ще избегнете риска да навредите и на собствения си слух.“

“Препоръчвам циркуляра „Parkside“ на всички, които искат да съчетаят качество и цена в един уред. 3-годишната гаранция е друго предимство, от което потребителите могат да останат доволни”.

Свързано:

Работилница Lidl Настолен циркуляр "Parkside" - какво показват тестовете на доверения майстор?