График за пране

Последна редакция на 03/05/2024 от Станислава Матеева
Източник | Видяно 470 пъти

Всеизвестен факт е, че прането има способността да трупа доста бързо. Вместо да се изправяте срещу планина от мръсни дрехи в неделя вечер, поемете ангажимент да правите по едно пране на ден. Така не само ще се улесните, но и ще разполагате с повече чисти дрехи, когато имате нужда от тях.

  • Ако семейството ви е многочленно, всеки негов член може да има свой ден за пране. Така всеки в определен ден ще получава кошница с чисти дрехи. 

  • Друг начин за оптимизиране на графика е да всеки тип пране да има свой собствен ден. Например понеделник е ден за цветното пране, сряда - за бяло. петък - за чаршафи и кърпи, неделя - за деликатни тъкани и т.н.

Макар и малко, мокрото пространство също може да се превърне в красива и много функционална част от дома. Най-важното при организирането му е да се въоражите с добри идеи и много хъс да ги превърнете в реалност. Ако пък имате нужда от професионална помощ за постигането им, по всяко време можете да потърсите експертното мнение на специалистите, регистрирани при нас. Направете безплатна заявка още сега, а в отговор ще получите няколко оферти, от които да изберете най-добрата за вас.

Свързано:

Как да организираме мокрото помещение в 4 стъпки