Фугиращи смеси от Мапеи – цветови шедьовъри с доказано качество

Последна редакция на 01/05/2024 от Реклама
Източник | Видяно 201 пъти

Мартин Стоянов е Технически Мениджър в Мапеи България почти от създаването на компанията. Близо 10 години той и неговият екип предоставят решения на строителните обекти в България, стъпвайки на международния опит на Мапеи. Той познава продуктите и техните характеристики в детайл, следи внимателно световните тенденции и спомага за навлизането на иновативните продукти на компанията в България.

Ако ви предстои ремонт или просто искате да освежите някое помещение, Мартин Стоянов ви предоставя полезна информация за фугиращите смеси на Мапеи, които с високото си качество и богата цветова гама, ще удовлетворят напълно вашите нужди, желания и визия за дома.

Висококачествени продукти вече над 80 години!

Повече от 80 години, Мапеи предлага висококачествени продукти, тясна специализация в областта на строителните решения и научноизследователска дейност, която активно се развива и до днес. Освен с качеството и характеристиките си, нашите продукти са актуални и по отношение на визия и дизайн. Подходящ пример за това са фугиращите смеси за керамични плочки и материали от камък.

Фугиращите смеси на Мапеи са част от разнообразна палитра от високофункционални  продукти, предлагани в пъстра цветова разновидност, за външна и вътрешна употреба.  В модерното строителство фугите  не са просто поредния елемент от цялостния ремонт, а са част от дизайна на помещението. Ultracolor Plus, Kerapoxy, Kerapoxy CQ, Kerapoxy Design, Keracolor FF и Keracolor GG са тези висококачествени фугиращи смеси, които с богатата си цветова гама, правят фугите стилни и придават завършен вид.

Свързано:

Фугиращи смеси от Мапеи – цветови шедьовъри с доказано качество