Изберете фугираща смес на циментова основа според потребностите си

Последна редакция на 01/05/2024 от Реклама
Източник | Видяно 461 пъти

Keracolor FF и Keracolor GG са висококачествени, полимерно модифицирани, фугиращи смеси на циментова основа. Предлагат се в 15 и 14 цветови гами. Разликата при тях, е че Keracolor FF е с водоотблъскваща технология DropEffect. Също така, Keracolor FF е за фуги до 6 мм, а Keracolor GG за фуги от 4 до 15 мм.

Какви продукти в допълнение предлага Мапеи? 

Освен фугиращите смеси, Мапеи предлага на пазара и продукти в допълнение. Fugolastic например е течна полимерна добавка за Keracolor FF и Keracolor GG. Използва се като заместител на вода, за подобряване на плътността, намаляване на порьозността и попиването на вода.

Keranet и Kerapoxy Cleaner са почистващи разтвори за циментови и епоксидни фугиращи материали. Keranet отстранява плесенни соли, също така служи за крайно почистване на керамични плочки и естествен камък от остатъци от циментови лепила и фуги. Kerapoxy Cleaner е подходящ за почистване след приключване на полагането и за отстраняване на остатъци от епоксидни фугиращи материали от керамични, гранитогресни и стъклени покрития.

Друг интересен продукт на Мапеи е Fuga Fresca – боя на основата на акрилни смоли във водна дисперсия за освежаване на цвета на съществуващи фуги на циментова основа. Fuga Fresca се предлага в 34 различни цвята. Ако не ви предстои ремонт и нямате нужда от фугиращите смеси на Мапеи, а искате да разнообразите стилово някое помещение, доверете се на Fuga Fresca. Проявете креативност относно цветовете и експериментирайте със стила на помещението. Цветните фуги ще придадат свежо настроение на вашите външни и вътрешни помещения.

Мапеи осигурява технология и дизайн в ръцете на потребителите си!

Ако искате всичко у дома да е ок, изберете фугиращите смеси на Мапеи!

Информация за всички продукти може да намерите на сайта на Мапеи България, също така и на нашата фейсбук страница.

Свързано:

Фугиращи смеси от Мапеи – цветови шедьовъри с доказано качество