Мрамор пред камината в дневната

Последна редакция на 05/10/2024 от KAI Group
Източник | Видяно 1 624 пъти

Гранитогресните настилки във вид на мрамор са подходящи за всекидневната, където желаем да живеем просторно и чисто. Изборът е безопасен за употреба в близост до камината и въздейства уютно с топлото си и меко естествено излъчване.

  • Плочките от гранитогрес са изпечени при температури от над 1200°C и са все по-популярна алтернатива на традиционната настилка от естествен мрамор.
  • Те са твърди, устойчиви на надраскване и петна, не се изтриват лесно, като естествения материал, което ги прави чудесен избор за вашата дневна.
  • Серията Навона е с мултиформатни размери на плочките. С три еднакви по размер, но различни по структура плочки, постигаме ефекта на повърхност, съставена от много на брой размери в различни вариации. Комбинациите между тях, в добавка с неповторимите лица на структурите, придават естествен и разнообразен вид на интериора на дневната.

Размерите са 30х60 и 60х60 см., които се съчетават в три различни структури, даващи възможност да подредим настилката така, че да няма повтаряемост на лицата и тя да изглежда наистина естествена.

Свързано:

Мраморната настилка - лукс, достъпен за всеки!