4. Осигурете си достатъчно голям бюджет

Последна редакция на 07/05/2024 от Ралица Братанова
Източник | Видяно 505 пъти

След като имате цел, материали, избрали сте изпълнител и имате уговорени срокове, вече вероятно имате приблизителната сметка за това колко ще ви струва ремонтът. Въпреки това, при реализирането на строителни дейности, често се появяват и непланирани разходи. Изхождайки от този факт, ви съветваме да си осигурите достатъчно средства, така че ремонтът да протече спокойно и безпроблемно.

Ако спестяванията не стигат за ремонта или пък искате да го съчетаете и със заслужена лятна почивка, се възползвайте от предложенията на Ferratum за безлихвен първи заем до 1000 лв. или пък кредит на вноски, които ще ви помогнат да запазите устойчивостта на семейния бюджет дори след семейната ваканция.

Ferratum предоставя отговор на заявката ви за онлайн заем до броени минути, без да е необходимо да губите време в офиси и безкрайно попълване на документи. Удобните погасителни срокове, които варират от 5 дни до 18 месеца, ще ви осигурят нужната гъвкавост, така че да планирате и осъществите всичките си планове за лятото!

Свързано:

4 полезни практически съвета за успешен ремонт това лято