Видове сглобки

Последна редакция на 20/04/2024 от Станислава Матеева
Източник | Видяно 1 526 пъти

При избора на ламиниран паркет е важно да съобразим и начина му на сглобяване.  Най-популярните системи на сглобяване са Twin Clic и Clic 2go. 

  • Twin Clic е най-достъпната, бърза и лесна система за монтиране на ламиниран паркет. Тя представлява двойна клик система, разположена по дължината на паркета. Системата гарантира перфектен монтаж, благодарение на изключително прецизното съединяване на паркетните плочки. Това прави Twin Clic системата идеален вариант за “направи си сам” любителите и хората, които нямат голям опит в полагането на паркетни настилки.

  • Clic 2 go много наподобява Twin Clic системата. Монтажът отново е изключително бърз и лесен, благодарение на клик системата, разположена по късата страна на ламелата. Характерен за тази клик система е звукът, който се чува, когато двете паркетни плочки се съединяват.

Вече почти всички ламинирани паркети, предлагащи се на пазара, разполагат с вградена клик система. В магазините на Mr. Bricolage можете да разгледате най-новите, качествени и актуални модели ламиниран паркет с клик системи. Ако не желаете да напускате уюта на дома си, но искате да закупите нова ламинирана подова настилка, винаги може да се възползвате от възможността за дистанционно закупуване на продукти. Повече информация за услугата можете да откриете тук.

Свързано:

Как да изберем ламиниран паркет - дебелини, класове, видове сглобки, видове фуги, допълващи продукти