Иновативните технологии идват на помощ

Последна редакция на 08/05/2024 от Реклама
Източник | Видяно 608 пъти

Ако вече сте предвидили съобразяването на всички предоставени от компаниите параметри, които притежават бойлерите, то е време да помислите и към какъв тип бойлери да се насочите първоначално. TESY предлага разнообразие от продукти, които могат да отговорят на различни очаквания на потребителите.

  • Изберете смарт бойлер Modeco Cloud, за да управлявате работата на уреда си от разстояние. Той разполага със специално разработена технология за високоефективна изолация INSUTECH, както и с характерната за всички бойлери на TESY, патентована конструкция на струйника, който създава т.нар. PISTON Effect и управлява смесването на топлата и студената вода. Благодарение на тази патентована конструкция и PISTON ефекта, домакинството ви може да разчита на до 15% повече топла вода!
  • Modeco Ceramic Class B с механично управление пък представлява бойлер от най-висок енергиен клас, предоставен на достъпна цена, за семейства с по-нисък бюджет, които не искат да правят компромис с качеството.
  • Бойлерите от серията BiLight са разработени в съответствие с най-високите европейски стандарти, като притежават редица технологични предимства, които ги превръщат в едни от най-предпочитаните от потребителите в страната.
  • TESY предлага още малолитражни бойлери, подходящи за компактни помещения като кухненския бокс например.
  • Друга серия продукти, която със сигурност ще привлече вниманието ви, са бойлерите от серията Anticalc, разработени специално за нуждите на домакинства, локализирани в региони с твърда, агресивна и силно минерализирана вода.

TESY провежда множество лабораторни тестове на своите уреди, етикирайки всеки от тях с пълния набор от информация, необходима на купувачите при избора качествен уред за дома. Лабораторията за тестове и изследвания е ангажирана с провеждане на тестове свързани със стандартите за безопасност, енергийна ефективност, характеристики, надеждност на уреди и техните компоненти, анализ на материали и компоненти. В задълженията се включват и проследяване на промените в европейското и местното законодателство, свързани с уредите, които произвеждаме, промените в европейските и световни стандарти.

Оттук можете да се запознаете с подробна информация за всеки от уредите на TESY. Сравнете техните параметри и характеристики, а след това вземете информирано решение, избирайки уред, който ще ви помогне да намалите сметките си и да постигнете по-високо качество на живот, с внимание и грижа към природата!

Свързано:

Как да изберем най-добрия бойлер, когато енергийната ефективност е ключов приоритет в дома?