Дървото в дома ни, чрез гранитогрес

Последна редакция на 04/05/2024 от KAI Group
Източник | Видяно 885 пъти

KAI Group се превръща в добре утвърден лидер на пазара в България и един от сериозните производители на плочки и гранитогрес в керамичната промишленост в Европа, като изнася повече от половината от продукцията си в над 25 страни в Европа и целия свят.

През 2015 г. KAI Group става официален член на семейството на Mohawk Industries, които са производител номер едно на подови настилки, с производствен капацитет от над 250 милиона квадратни метра на пазари като САЩ, Италия, Испания, Русия, Мексико, Китай и др. Американската компанията притежава също и световно известния италиански бранд Marazzi.

KAI Group работят в тясно сътрудничество със специализирани дизайнерски студия в Испания и Италия и благодарение на това вече намираме гранитогреса не само в дневните и спалните, където е традиционно прилаган, а и в коридорите, кухните и баните, които обичайно избягвахме да облечем с дърво, поради практични съображения. Естественият строителен материал съпътства живота на човека от най-древни времена. Ето че вече можем да използваме неговата природна визия и по практичен, дълготраен и уникално лесен за поддръжка начин. У нас водещи в областта са KAI Group, където можем да открием всички съвременни тенденции за приложение на дърво в интериора.

Свързано:

Сбъднати мечти с гранитогрес!