TESY изпреварва новите изисквания на ЕС за енергийна ефективност

Последна редакция на 29/03/2024 от Реклама

Христо Славов, Директор Бизнес направление отопление в TESY

TESY не само са напълно подготвени за новата директива, но и реално изпреварват свързаните с нея изисквания. Ето какво споделя Христо Славов, Директор Бизнес направление отопление в TESY:

„Влизането в сила на новата директива не е изненада за производителите. Ние в TESY поехме курса за производство на енергийно ефективни уреди – бойлери и конвектори, далеч преди това да бъде наложено от Европейския съюз. Ние вярваме, че „умните“ и енергийно ефективни уреди са бъдещето на индустрията. От една страна те предпазват нашата планета, а от друга спомагат за намалението на сметките на директните потребители“.

Още от началото на декември, 2017 г., панелните конвектори, произведени от TESY, изцяло покриват новите ErP изисквания. Към настоящия момент потребителите могат да ги закупят веднага, без да правят допълнителни заявки и да чакат. Отличителна функция сред множеството положителни качества на конвекторите е възможността за дистанционното им управление от всяка точка на света. Последното е осъществимо чрез интернет връзка и приложението tesyCloud. Първата в Европа компания, предложила на пазара “умен” бойлер още през миналата година, е именно TESY.

Свързано:

TESY първи дава верните отговори на новите изисквания на ЕС за енергийна ефективност