Няколко думи за компанията TESY

Последна редакция на 29/03/2024 от Реклама

През 1990 г. на хоризонта изгрява българската компания TESY, която с днешна дата може да се похвали със своите пет завода, три от които са в Шумен и два в Смядово. TESY е с водещи позиции на европейския пазар и най-големият производител в България на електрически бойлери, бойлери с индиректно нагряване и отоплителни уреди за дома. Продукцията на TESY се реализира в повече от 50 държави, на 4 континента, като фирмата продължава да работи в посока повишаване на производствения си капацитет и лансирането на нови продуктови линии. За следващите 3 години иновативната българска компания си е поставила за цел да бъде третият най-голям производител на електрически бойлери в Европа.

За финал оставихме скромните, но ценни стъпки, които прави TESY в посока към изчистване на въздуха, който дишаме, във връзка с инициатива, подета съвместно със Столична община. В голяма степен вредните емисии в атмосферата се дължат на отоплението чрез твърдо гориво. Радиаторите и конвекторите, които TESY предлага са само електрически или работещи на газ и течно гориво.

Научете още за TESY и богатия асортимент от продукти, които могат да влязат и във вашия дом, като посетите интернет сайта на компанията.

Свързано:

TESY първи дава верните отговори на новите изисквания на ЕС за енергийна ефективност