Защо си струва да инвестираме в TESY уреди?

Последна редакция на 16/04/2024 от Реклама

Инвестицията в отоплителни и други уреди на TESY може да изглежда немалка на пръв поглед. Въпреки това има няколко съществени причини да си струва да я направим:

  • Първоначалната по-голяма инвестиция се изплаща бързо. Това е възможно заради отличната енергийна ефективност, с която са характерни предлаганите от TESY уреди.
  • Спестени разходи за електроенергия. Енергийната ефективност е в основата и на по-малките сметки, които плащате за електричество в края на месеца.
  • Отговорно и иновативно поведение. TESY се отнася отговорно и съвестно към клиентите и партньорите си. От една страна, ги уведомява своевременно за наличието на нов регламент за отоплението, от друга - предлага електроуреди, които са адекватни на актуалните изисквания.
  • Безплатен ъпдейт на мобилното приложение. Купувате си радиатор или конвектор от TESY с дистанционно интернет управление. Последното осъществявате чрез мобилно приложение. Междувременно се появяват ъпдейти на същото това приложение, с което отоплителният ви уред придобива още по-ценни функционалности. Можете да си инсталирате ъпдейтите напълно безплатно, тъй като сте клиент на компанията.

Свързано:

TESY първи дава верните отговори на новите изисквания на ЕС за енергийна ефективност