Управлявайте системата директно от смартфона си

Последна редакция на 02/05/2024 от Реклама
Източник | Видяно 669 пъти

Лесното управление на интелигентната система за парно отопление МАХ! е постижимо благодарение на възможността за задаване на програма и контрол през вашия смарт телефон или всяко друго устройство у дома, свързано с интернет. По този начин имате постоянно наблюдение върху отоплението и можете да регулирате неговата работа, така че да пестите, без да се лишавате от необходимото удобство. Тези невероятни предимства на системата са оценени и от Стойко Петров, клиент на SmartLife.bg, който използва продукта вече повече от 3 месеца: „Контролирането на климата в дома с помощта на MAX! е наистина лесно и удобно. Системата се инсталира и настройва изключително лесно и работи отлично. Голямо предимство е възможността да се следят температури и режими от разстояние, както и възможността за съставяне на график за различните отопляеми зони!“.

Убедете се сами в уникалните предимства за интелигентите системи за парно отопление МАХ! и Homematic IP, като се възползвате от актуалните предложения на SmartLife.bg!

Ето още няколко мнения на клиенти:

Магдалена Йорданова, 12 декември в 10:58:

"Изключително доволни сме от системата MAX! Home. Взехме я само преди две седмици, но резултата е вече налице. Създадохме си седмична програма с различна температура за различните часови диапазони. Софтуерът е лесен за използване и могат да се правят промени по всяко време и от всякъде. Сега вече вкъщи е приятно топло по всяко време на денонощието. Прекрасно е, в натовареното ни ежедневие да имаме една грижа по-малко. Горещо препоръчваме MAX! Home на всички!"

Радостин Каракерезов, 21 ноември в 07:34:

"Днес си ги инсталирах вкъщи. Всеки радиатор е с термоглава MAX! и всичко това управлявано от мен (в която и точка на света да се намирам) през MAX! CUBE LAN на локалната ми мрежа и android приложението MAX!-EQ3. Това не е реклама, това е истина."

Стамен Ичевски, 19 ноември в 11:53:

"Фирмата предлага перфектни уреди. Най-важното е, че предлагането и обяснението са изключително компетентни. Благодаря им!"

Владимир Марков, 14 ноември в 09:58:

"Прецизни уреди и много добро обслужване от фирмата!".

Свързано:

Иновативната система за управление на парно отопление МАХ! през очите на клиента