Вижте с очите си как ще изглежда къщата ви!

Последна редакция на 26/04/2024 от Реклама
Източник | Видяно 624 пъти

Цели 150 възможности на дизайн ви очакват на сайта на Schneider Electric. Докато разглеждате различните продуктови линии - Odace, Merten и Unica, можете да изберете най-подходящите за вашия дом дизайни. Конфигураторът ще ви даде възможност да пресъздадете минималистична версия на стая от къщата ви и да изпробвате колкото искате варианти на конкретния продукт като сменяте формите, материалите и цветовете. Трябва просто да поставите избрания от вас ключ или контакт на някой от наличните фонове, близки до цветовете на вашите стени, и да запазите това, което се получи във вашата секция “Моите проекти”.

Признаваме, че е доста “зарибяващо” и има опастност да правите това с часове. Не, че е нещо лошо, защото така ще имате достатъчно опции, от които да избирате, така че всяка стая да изглежда точно така, както я искате.

И още! Бъдете защитени през цялото време. Schneider Electric са взели предвид, че все повече електрически и електронни уреди се монтират на влажни места, като бани, външни градини или балкони. Затова предлагат и водоустойчиви и устойчиви на климатични въздействия решения.

За Schneider Electric:

Schneider Electric е лидер в дигиталната трансформация на енергийния мениджмънт и автоматизацията в домовете, сградите, центрове за данни, инфраструктурата и индустрията. С над 170 годишна история и присъствие в над 100 държави, Schneider Electric е лидер в енергийния мениджмънт – средно и ниско напрежение, енергийната сигурност и автоматизацията. Компанията инвестира в R&D, за да развива иновациите с твърд ангажимент за устойчиво развитие.

Свързано:

Създай стил в дома с внимание към всеки малък детайл