Интуитивна търсачка и полезен блог сред значителните подобрения на новия Weber сайт

Последна редакция на 27/04/2024 от Реклама
Източник | Видяно 682 пъти

Впечатляващите подобрения, свързани с новия сайт на Saint-Gobain Weber България далеч не се изчерпват с технологичните специфики на домейна. Последните са надградени с усъвършенствани функционалности, за още по-голямо удобство на потребителите:

  • Интуитивна, прецизна и мощна търсачка. Разработчиците на сайта създават солиден набор от критерии за търсене. Те значително улесняват откриването на най-удачните решения и продукти, дори когато за потребителя не е напълно ясно какво точно търси. Освен стандартното търсене по име на продукт, е възможно такова и по характеристики, технология и място на полагане.
  • Подробен, разширен каталог с технически решения. В него могат да се видят най-разпространените казуси по строителните обекти, както и детайлни разяснения за най-правилните решения.
  • Продуктите и решенията са разпределени по области. Цялата информация е систематизирана по области и по-конкретно - фасади, басейни, бани, тераси, кухни и други. По този начин всеки ползвател на сайта може бързо да се ориентира откъде да стартира ремонтни дейности в съответно помещение и какво да съобрази.
  • Полезен блог за вдъхновение в строителството и техническа информация. Публикациите в него ни помагат да осъзнаем важността на качеството без компромиси, създаването на функционални, удобни и красиви места за живеене, практични съвети за осъществяването им.
  • Вашето weber пространство. В тази специална зона всеки потребител може да обедини цялата му необходима информация за даден проект на едно място. Еднакво полезна е за професионалисти в строителството и за собственици на частни домове.

Посетете новия уебсайт на Saint-Gobain Weber България и се възползвайте от подобрените му функционалности още сега!

Свързано:

Новият уебсайт на Saint-Gobain Weber България ни посреща с впечатляващи подобрения!