Мапеи продължава да доставя строителни материали

Последна редакция на 19/04/2024 от Теа Даулова
Източник | Видяно 362 пъти

В настоящата ситуация на пандемия, производствата на корпорацията Мапеи продължават да работят.

asd

Вносът и доставките на произведените в България продукти с марката Мапеи e гарантиран. Производството в местния ни завод, в Русе, се осъществява в съответствие със строгите мерки за сигурност, препоръчани от местните власти, сподели Пламен Петров, Управител на Мапеи в България. 

Производствените мощности на Мапеи в Италия са стратегически важни за компанията и въпреки трудностите, пред които е изправена страната, те продължават да работят. 

Заводът и складът ни в България също работят и обслужват клиенти съобразно строги мерки за сигурност.

asdМерките остават в сила до тяхната отмяна. 

Компанията непрекъснато следи и анализира настоящата ситуация.

За щастие, повечето строителни проекти са в процес на изграждане и ние доставяме до складове и строителни обекти“, каза Пламен Петров.

asd

Екипът ни за обслужване на клиенти в Мапеи България работи активно и прави най-доброто за навременното изпълнение на всяка заявка. Възможни са закъснения свързани с транспорта.

Мапеи България запазва цените си непроменени, въпреки увеличените транспортни разходи.

Като част от международна корпорация, Мапеи България има възможността да предложи различни продуктови и логистични решения на българските си партньори.

Най-важните мерки взети от Мапеи България може да откриете тук: https://www.mapei.com/bg/bg/novini-i-sabitiya/podrobnosti-za-sabitieto/2020/04/02/информация-за-най-важните-мерки-за-сигурност-на-мапеи-българия

Свързано:

Мапеи продължава да доставя строителни материали