Не се отказвайте от топлината на дървото

Последна редакция на 26/04/2024 от KAI Group
Източник | Видяно 1 245 пъти

Искаме да сме съвременни, искаме да ни е лесно, искаме всичко бързо да се случва - така ни е завихрил животът, да ни е красиво, приятно, топло, но най-вече практично и лесно. Но в каквото и настроение да се намираме, всички харесваме топлия цвят и излъчването на дървото.

Как да съчетаем всичко това?

Има начин. Серия Таволато се явява за нас като идеален заместител на всяка паркетна настилка в дома ни. Изключително приятните натурални цветове с дизайн, наподобяващ дърво, ще превърнат всеки дом в мечтаното място за почивка. Размерите на паркетинките, които можем да използваме, са 15,5 на 60,5 см. А цветовете са достатъчни да угодят на всеки вкус за дизайн - бежово, кафяво или кремаво. Можем да подредим паркетините със застъпване наполовина по дължина или пък дори на 1/5 от размера на паркетината. Така ще получим съвременна дизайнерска визия и ще сме още по-удовлетворени от резултата.

Друго предимство на плочките от гранитогрес и теракот с дървесен декор е възможността да бъдат полагани в много повече помещения в дома в сравнение с настилките от естествена дървесина. Тъй като са устойчиви на влага, плочките от гранитогрес могат да се положат не само в дневната, кабинета или спалнята, но и в кухнята, пералното помещение, банята, а също така и на балкона или в градината.

Свързано:

Дървото присъства навсякъде у дома под формата на гранитогрес, без страх от влага!