В какъв срок да изплатите кредита?

Последна редакция на 27/04/2024 от Реклама

Когато се изправи пред нуждата от основен ремонт, на всеки му се иска той да приключи колкото може по-бързо. Така е и когато говорим за изплащане на жилищен кредит. Темповете на трансформиране на разглеждания тук таван са впечатляващи, но не и за сметка на качественото изпълнение. По същия начин, кредитът и сроковете му на изплащане, не бива да бъдат за сметка на качеството ви на живот. Защото може да е много изкушаващо да покриете всичките си вноски в рамките на няколко години, но от колко неща ще ви се наложи да се лишите в името на подобно усилие?  

Експертите на УниКредит изтъкват, че времето е ваш помощник. По-дългият срок на изплащане на кредита е по-добър вариант, защото няма да се отрази драстично на стандарта на живот, с който сте свикнали. Ако идеята за дългосрочно обвързване не ви е симпатична, също има решение! Разгледайте параметрите по финансирането, за да научите:

  • При какви условия можете да съкратите срока на изплащане на кредита;
  • Как можете да извършите частично или цялостно предсрочно погасяване на кредита;
  • Още ценни съвети за управление на кредита ви, като кое ви гарантира по-добри ценови условия и каква дата за вноските си да предпочетете.

Свързано:

Преди и след: Как 13,5 кв.м. прашен таван отстъпиха място на спретнат и уютен дом