Компактни и функционални решения за малки и големи бани

Последна редакция на 07/05/2024 от Реклама
Източник | Видяно 1 016 пъти

Кварцовата и вентилаторна печка на свой ред не правят компромиси с качеството на работа, сигурността по време на употреба и енергийната ефективност. 

  • Кварцовата печка е класика, познавана отдавна на всички ни. TESY предлага такава с компактен размер, подходящ за малки бани и такива, в които няма място за поставянето обемен уред. За печката е характерно изключително бързото затопляне на помещенията. Дизайнът и позволява монтаж под ъгъл от 45° за по-ефективно разпространение на топлината.
  • Вентилаторната печка на TESY, благодарение на седмичния програматор и функцията за отчитане на отворен прозорец или врата, също достига 38 от максималните 40% сезонна енергийна ефективност. Тя също идва в компактен размер и елегантен дизайн, за да се впише идеално във вашата баня.

Вижте всички отоплители за баня на TESY, като подробно разгледате техните функции, характеристики и методи на работа, за да сте сигурни, че взимате правилното решение и се сдобивате с уред, който ще ви служи години наред безотказно. Съобразете се с всички изброени необходими качества, които трябва да притежава избраният от вас отоплител, за да си гарантирате комфорт, сигурност и спокоен живот.

Свързано:

Как да изберете най-доброто отоплително решение за вашата баня?