Вълнуваща програма с томбола и невероятни отстъпки за посетителите

Последна редакция на 06/05/2024 от Виктория Маринова

В 10 часа в съботната сутрин организаторите ще ви очакват с чаша ароматно кафе, а това е само началото на една вълнуваща и интересна програма, която ще ви срещне с изключителни решения, инструменти и продукти, които правят ремонта на дома по-лесен и гарантирано успешен. И ако между 11 и 12 часа BRAMAC и VELUX ще мерят сили в зрелищна битка на морски шах, като ви запознаят и с последните функционални решения в областта на покривните прозорци и цялостни конструкции, то до 13 часа TOPMASTER, REIDER и METABO ще ви представят новостите при различните видове инструменти.

Програмата продължава с интригуващи демонстрации на продуктите на CERESIT, Оргахим и Kaindl, които до 16 часа ще ви представят най-новото в областта на вътрешните ремонти и интериора. За целта CERESIT ще ви запознаят със своята гама монтажни лепила, уплътнители и секундни лепила, докато Оргахим ще се погрижат за добрия вид на стените у дома, като ви покажат тънкости при боядисването и представят висок клас бои Spirit. И тъй като съвременния дом неминуемо изисква поставянето на устойчива и красива подова настилка, Kaindl ще ви запознаят с най-новите декори при ламинирания паркет, който днес се налага като все по-често срещано и практично решение за дома.

Организаторите са се погрижили за приятното прекарване и на най-малките гости на събитието, като за тях е предвидена специална детска работилница за рисуване върху керемиди, както и състезание „Мама, татко и аз“.

Изненадите обаче не свършват дотук – само на 20 май за всички гости на събора са предвидени атрактивни отстъпки от 20 % за продуктите на Kaindl, Raider и Ceresit, докато BRAMAC предлагат отстъпка до 27% за своята гама керемиди и аксесоари.

Всеки посетил „Първия събор на приятелите на ремонта“ ще има възможност да спечели и уникални награди, сред които лазерен измервателен уред Topmaster, акумулаторна отвертка Мetabo POWERMAXX, 42’’ LED телевизор и много други! За участие в томболата не е необходима покупка, а само да посетите събитието и да пуснете талонче, като наградите ще се теглят на всеки час. Очакваме ви!

Свързано:

„Първият събор на приятелите на ремонта“ ви среща с иновативни продукти и решения за дома