С един материал, обличаме всички помещения и повърхности - дневната, банята и дори кухнята!

Последна редакция на 26/04/2024 от KAI Group
Източник | Видяно 1 464 пъти

Практичността на гранитогреса е несравнима с никой друг материал. Не само имате визия с топлината на дървесното излъчване, но имате лесна поддръжка и здравина на експлоатация във времето. Също така неограничени възможности да "пуснем" тази настилка и като облицовка за стени във всички помещения, които си наумим. Освен че го вкарахме в дневната и спалнята за уют, естетика и лесен живот, гранитогресните серии от каталог Wood Line плъзват по стените като гръб на кухнята и осигуряват лесния ни живот на домакини и там! Без страх от влага и петна, този гръб ни спасява от робуване в кухнята. 

Разнообразието от лица на дизайна на гранитогресна серия Онда, наподобяваща дървени дъски с размери 15х90 см., ще накара дома ви да оживее. Красивите дървесни краски, характерни за структурата на естественото дърво, придават допълнителна елегантност, дължина и дълбочина на помещението.

А Серия гранитогрес Алкора, с размери 10x70 см., успешно имитираща дърво, сме показали в примера за баня. Красиви и пропорционални, тези дълги плочки, напомнящи дъски с няколко лица на дизайна, ще добавят топлина и характер към всяка стая. Серията се предлага в сиво, кафяво и бежово.

Няма помещение, където да не можем да приложим успешно гранитогреса с дървесна визия. Няма повърхност, която да не можем да облечем. Всичко остава на вашите фантазии и желания.

Свързано:

Дървото присъства навсякъде у дома под формата на гранитогрес, без страх от влага!