Луксозна тъмна настилка в стилна дневна

Последна редакция на 19/04/2024 от KAI Group
Източник | Видяно 1 274 пъти

Стилна визия в дневната можем да открием, използвайки тъмно дърво. Серията Кордоба от колекциите на Ceramica Fiore ни предоставя точно тази възможност.

Представлява керамична алтернатива на дървени дъски с размери 10х70 см., които наподобяват естествено дърво в цветови вариации на бежово, кафяво и сиво. Независимо от стила на интериора, който сте избрали, разнообразието от лица на дизайна, структурата и покритието на гранитогресните плочки ви дава възможност да създадете приятна атмосфера.

Благодарение на водещите технологии като дигитален печат, водна струя и диамантено рязане, тройнo изпичане с платина и ветроза, полиране и калибриране, Ceramica Fiore създава продукти, които са предназначени да придадат на всеки дом индивидуален стил и изтънченост. Отделно от масовото производство, предлагат и специални, персонализирани услуги за минимални количества и квадратури, които може да бъдат изготвени конкретно за вас. Сред услугите, които предлагат, са цифров печат на ваши проекти върху продуктите, прецизно рязане по размер и форма в съответствие с вашите предпочитания, както и ръчно изработени декоративни керамични и стъклени елементи, произведени чрез традиционни технологии и опит.

За повече информация, свържете се с Ceramica Fiore, които ще ви помонат да персонализирате дома си според своя стил и вкус.

Свързано:

Дървото присъства навсякъде у дома под формата на гранитогрес, без страх от влага!

Една от най-новите тенденции при подовите настилки и стенните облицовки в последните години са плочките теракот и гранитогрес, които пресъздават красотата на естествената дървесина и постигат съвършена имитация на масивен паркет или дървена ламперия. Такива модели се произвеждат отдавна, но едва през последните години се сдобиват с нарастваща популярност благодарение на напредъка в технологичните процеси за създаване на прецизен детайлен дизайн върху повърхността на плочките. Желанието на собствениците на жилища да внесат автентичната красота и топлина на дървения материал в домовете си също допринася за нарастващия интерес към настилки и облицовки с дървесни мотиви, осъществени с керамични плочки и гранитогрес. Плочките с дървесен дизайн имат и немаловажни предимства в сравнение със стандартния паркет като много по-лесното им поддържане и почистване, значително по-ниска цена, по-голямо разнообразие от размери, изключителна здравина и устойчивост на надраскване, износване и счупване. Преимущество на настилката от гранитогрес е, че под нея може да се инсталира подово отопление. Плочките с дървесни декори се предлагат в голямо разнообразие от размери, цветове и форми, което позволява да се пресъздаде визията на всеки вид паркет. По отношение на поддръжката, плочките от гранитогрес изискват по-малко грижи от паркета или дюшемето, тъй като не се нуждаят от скъпи лакове и други препарати за третиране на дървен материал. Действително керамичната подова настилка е по-студена от дървената. Този недостатък обаче лесно може да бъде елиминиран, ако под настилката се изгради подово отопление.