Новият каталог на ИКЕА вече е тук! Кои са акцентите?

Последна редакция на 07/05/2024 от Павлина Георгиева
Източник | Видяно 1 154 пъти

От днес, 1-и септември, в София започва разпространението на новия каталог на ИКЕА, представящ акцентите за 2018 г. Той е достъпен както на хартиен носител, така и чрез дигитална версия и мобилно приложение. А ето и новостите, към които насочва вниманието ни през новата каталожна година:

  • Дневната е на фокус. Дневната е мястото, където се случва голяма част от живота ни у дома. Тя е събирателният център, където общуваме със семейството и приятелите си. Именно в тази социална зона ни кани новият каталог на ИКЕА, като ни показва, че е напълно възможно домът ни да се адаптира към промените в живота ни, следвайки забързания му ритъм. Това е и причината през новата каталожна година ИКЕА да ни посвети в тайните на създаването на прекрасно място за живот. То обединява всичко, което е от съществено значение за нас. Каталогът ни дава функционални решения, които отварят повече пространство за нещата и дейностите, които са ни приятни, а още по-хубавото е, че те не зависят от площта на жилището ни, нито пък от бюджета ни.
  • Лимитирани колекции YPPERLIG. Новият каталог на ИКЕА ще ни зарадва с няколко лимитирани колекции. Една от тях, която предстои да бъде представена наесен, е YPPERLIG. Последната е резултат от сътрудничество с датската дизайнерска компания HAY и комбинира най-новите техники в производството с типичните за нея скандинавски ценности и индивидуалност. 35 нови продукта, включени в колекцията, ще ни съдействат да създадем по-уютно споделено пространство за живот, съчетавайки линеен дизайн, апетитни нюанси и материали с високо качество.

Свързано:

ИКЕА с впечатляващ пазарен ръст и вълнуващи изненади в новия си каталог