Петте признака на демократичния дизайн

Последна редакция на 05/05/2024 от Реклама
Източник | Видяно 472 пъти

Формата, която допринася за по-щастливо и красиво ежедневие. Функцията, която означава, че продуктът отговаря на всички нужди на ежедневието. Качеството означава, че нашите продукти продължават с времето, а ниската цена прави продукта достъпен за много хора. И накрая, устойчивостта, която е много повече от избор на материал или начин на производство. ИКЕА иска да поеме дългосрочна отговорност по целия път от начина, по който извлича материала, до хората, които го произвеждат, и така по целия път до клиента.

За ИКЕА

Нашата визия е да създаваме по-добро ежедневие за много хора и предлагаме стилно, функционално и достъпно обзавеждане на високо качество, създадено с грижи за хората и средата.

ИКЕА е най-голямата верига магазини за обзавеждане на дома. Компанията е основана в южната част на Швеция през 1943 г. от Ингвар Кампрад. Днес ИКЕА има 428 магазина в 52 страни.

ИКЕА стъпи на българския пазар през 2011 г. с откриване на магазин в София. ИКЕА навлиза на българския пазар чрез договор за франчайз с компанията House Market S.A, която управлява седем магазина на ИКЕА в Гърция, Кипър и България.

Свързано:

ИКЕА представи нови колекции от рециклирана пластмаса, роботизирани мебели и колаборация за геймъри