Строително завръщане с нови мащаби

Последна редакция на 19/05/2024 от Реклама
Източник | Видяно 382 пъти

Началото на годината е време за оценки, равносметки и отчитане на тенденциите, които пазарът ще следва през следващите 12 месеца. С развиването на новата си концепция очевидно 2019 г. ще бъде годината на ренесанса за най-голямото бизнес събитие за сектора на строителството в България - Архитектурно-строителна седмица.

Най-мащабното след 2008 г. издание на строителния форум на България ще се проведе от 6 до 9 март 2019 г. в Интер Експо Център, София. Бизнес събитието ще разгърне капацитета си в три изложбени зали, а участниците ще разположат щандовете си върху площ от над 8500 кв.м. Показателен за перспективите пред Архитектурно-строителна седмица е фактът, че още в края на 2018 г. 70% от капацитета е бил зает от български и чуждестранни участници, сред които международни компании от Германия, Италия, Турция, Румъния, Полша, Китай и др.

Организаторите допълват: „През своята 19-годишна история изложението премина през периоди на изключителен подем и през такива на стагнация в пазара. След кризата Архитектурно-строителна седмица отбелязва осезаем възход. За първи път през настоящото десетилетие форумът достига подобни мащаби“.

Свързано:

Строително завръщане с нови мащаби