5 стъпки от безличния имот до модерния и уютен дом

Последна редакция на 07/05/2024 от Реклама
Източник | Видяно 1 829 пъти

Първата среща с новото ни жилище се случва в ума ни. Там нанасяме началните щрихи, насищаме с цветове, емоции, живот. Скоро обаче на романтиката ѝ се налага да се сблъска с прагматизма. Защото много често, преди да се сдобием с любимо семейно гнезденце, имаме насреща си смущаващо вехти помещения, носещи след себе си куп ремонтни и дизайнерски предизвикателства.

Колко струва обаче преходът от наложителния прагматизъм до уютния дом?

  • Среден разход за освежителен ремонт на двустаен апартамент: между 8 000 и 10 000 лв.
  • Среден разход за основен ремонт на двустаен апартамент: между 20 000 и 30 000 лв.

Колко от нас имат заделен подобен бюджет? Трябва ли да спестяваме в продължение на години, докато същевременно отлагането на някои ремонтни дейности акумулира допълнителни разходи, които в крайна сметка заплащаме на многократно по-скъпа цена?  Какви са вариантите, за да не правим пореден компромис с качеството на живота и комфорта на нашето семейство?

Това са предизвикателствата, които срещат и собствениците на апартамента, чиято трансформация ще разгледаме след малко. За нея те теглят ипотечен жилищен кредит, за какъвто отлични актуални условия може да получите от доверените партньори УниКредит Булбанк. С него започват едно вълнуващо интериорно приключение с щастлив финал. Какви стъпки са нужни, за да извървим успешно пътя от безличния имот до модерния и уютен дом, предстои да разберем в следващите редове.

Свързано:

Преди и след: 5 стъпки от безличния имот до модерния и уютен дом