Осветлението в модерния хол

Последна редакция на 29/03/2024 от Люси Любомирова

В хола трябва да има светлина и това важно не само за удобството, но и на нашето настроение. Мина времето на единственото осветително тяло. Сега в стаята може да има полилей, лампиони и настолни лампи, както и няколко локални осветления.  

В продължение на няколко години осветителните тела с прост и геометрични форми не са излизали от мода и те отлично се вписват в различните стилове. Простотата и ясните линии са актуални повече от всичко сега. Дизайнерите продължават да се впечатляват от оригиналните асиметрични полилеи и лампиони и да ги включват в проектите си. 

LED осветлението също ще бъде тренд през този сезон, Такава технологична и иновативна светлина оставя интересно впечатление за един вид футуризъм, което е много подходящо, ако искате да създадете стилен дизайн на хола 2023. Освен че е модерно дизайнерско решение това осветление значително намалява и разходите за енергия. 

Знаем как  понякога се затрудняваме с на пръв поглед елементарни неща като монтажа на различните осветителни тела. Затова ние имаме решение - заявете вашия проект и изберете своите изпълнители от списъка с майсторите с богат опит и много умения. Готово! Проблемът е решен!

 

Свързано:

Идеи за осветление за дома Изискан интериор в хола - най-горещите тенденции за 2023