Създадено подходящо място за игра

Последна редакция на 26/04/2024 от Нели Минчева
Източник | Видяно 944 пъти

Необичайното архитектурно решение за създаване на малко празно пространство до прозореца е превърнато в мини-кът за четене и усамотяване. По този начин се използва пряката дневна светлина, идваща отвън, а поставената пейка за удобно настаняване и рафтове за книги на стената, създават истинско собствено кътче за отпускане. От едната страна е използвана специална боя с магнитни свойства и децата могат да творят собствени произведения. Ненужните два гардероба са заменени от един, малко по-голям, а освободеното пространство се използва по предназначение - за забавления и лудории на децата.

Ако са ви дошли идеи за преструктуриране на стаята и на вашите деца, потърсете професионална помощ. Интериорният дизайнер ще ви насочи как най-правилно да организирате пространството и ще се съобрази с вашия бюджет.

В MaistorPlus можете да пуснете безплатна заявка за ремонт и да сравните получените ценови оферти. Също така тук ще откриете мнения за работата на регистрираните специалисти. Предишните им клиенти оставят обратна връзка, за да е по-лесна процедурата по избор на фирма от останалите потребители на сайта.

Свързано:

Преди и след: ефективно оползотворяване на детската стая