Какво друго е полезно да знаем?

Последна редакция на 26/04/2024 от Адриана

Поискайте още съвети за вашата кухня от професионалистите в сферата на вътрешния дизайн и проектирането. 

Специалисти

Ако имате съмнения относно изправността на електрическата инсталация или канализацията в кухнята, не се заемайте сами с отстраняването на повредата. В този случай по-добре инвестирайте в майстор или фирма за електроуслуги и ВиК. Монтажът на плотове и кухненски шкафове също е извън компетенциите на повечето хора. Още повече, че плотовете и плоскостите са тежки и има опасност да се счупят при пренасянето или повърхността им да бъде наранена по време на работа. На този етап професионалните съвети също няма да ви бъдат излишни.

Материали

Когато избирате материали, заложете на качеството. Важно е те да бъдат устойчиви и да отговарят на стила ви на живот и на натовареността на помещението. За пода можете да изберете плочки или ламинат. Стените могат да бъдат боядисани с латекс или облепени с тапети. А за направата на кухненските шкафове обикновено се използват ПДЧ или МДФ плоскости.

По време на ремонта

Ежедневно поддържайте контакт с ръководителя на проекта или бригадата. Въведете правила относно пушенето, слушането на музика, ползването на тоалетна и осигурете паркинг място за майсторите. Ако имате домашни любимци, дръжте ги настрана, така че да не пречат на работата или да не избягат в суматохата.

Разгледайте регистрираните майстори и фирми в категория "Ремонт на кухня":

->Вижте майстори и фирми

Или заявете ремонт безплатно и заинтересованите изпълнители ще се свържат с вас:

->Направете заявка

Свързано:

6 съвета за успешен ремонт на кухня