Фирма или майстор за електроуслуги

Публикувано на 06/11/2013 от Борис Санчес | Последна редакция на 31/08/2016 | Видяно 4 319 пъти

Ако ви се налага да подмените инсталацията в жилището, вилата или офиса и имате нужда от професионални електроуслуги, обърнете се към фирма или майстор електротехник. Съветваме ви да не извършвате сами дейности, свързани с електротабла, домашни и промишлени електроуреди, енергоспестяващи решения, LED осветления, градинско и скрито осветление, освен ако нямате познания, и то професионални!

Но как да изберете добър майстор или евтина фирма за електроуслуги, към кого точно да се обърнете и как да вземете правилното решение?

Предлагаме ви 3 критерия, на базата на които да направите вашия избор по-лесен:

1. Цена

Почти винаги цената е определяща при избора на професионалист за домашния ремонт.

Докато фирми за електроуслуги предлагат по-високи, фиксирани цени, поради факта, че имат повече разходи покрай търсенето, намирането и изпълнението на даден ремонт, майстори електротехници, работещи самостоятелно, могат да си позволят по-ниски и приемливи цени. Естествено, фирмите контролират повече изпълнението на дадена електроуслуга, както и нейната легална документация.

2. Качество

Независимо от уговорената цена винаги искаме максимално качество на изпълнението.

Докато фирмите дават гаранция за извършените електроуслуги и техни ръководители следят и контролират работата на служителите, майсторите електротехници, работещи на свободна практика,  влагат цялото си старание по време на работата, така че да остане доволен техният клиент.  

3. Обслужване

Доброто обслужване е гаранция за повече клиенти.

Във всяка професионална фирма за електроуслуги има специалист за връзка с клиенти. Човек, който комуникира добре, организира работата по целия ремонт и дава информация за цени на електроуслугите и наличност на служители електротехници. При майсторите на свободна практика комуникацията протича директно между майстора и клиента, като в повечето случаи майсторът се ангажира с проекта, често дава ценни съвети и професионални напътствия относно продукти, начин на изпълнение и цени.

Изборът на изпълнител за електроуслуги е труден и строго индивидуален. Човек трябва да знае какво търси и как да подходи. Често добрият и евтин майстор електротехник е зает, фирмите пък поемат по няколко поръчки наведнъж и невинаги успяват да обърнат достатъчно внимание на всички свои клиенти.

Ние ви съветваме:

Затова най-добре потърсете помощта на MaistorPlus.com. В платформата има над 200 регистрирани майстори и фирми от цяла България, предлагащи електроуслуги. Тези, които в момента могат да извършат вашата поръчка, ще се свържат с вас, ще можете да разгледате техните профили, предишни проекти и оценки от техните клиенти.

–> Направете поръчка за електроуслуги безплатно!

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Ценко и Сие ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
80 извършени проекта
Даниел Костадинов
Електроуслуги, София
67 извършени проекта
TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
Стефан Василев
Електроуслуги, София
54 извършени проекта
Д - А 11 ЕООД
Цялостен ремонт, София
21 извършени проекта
Людмил Банишки
Мебели и обзавеждане, Банкя
25 извършени проекта