За любителите на пътешествията и излетите на открито

Последна редакция на 18/04/2024 от Биляна Нинова
Източник | Видяно 847 пъти

За любителите на изкуството, прекрасна идея е украсяване на дома с уникална картина, а дори и любима снимка от последната екскурзия. Аранжирайте си арт стена,  на която подредено или напълно асиметрично да закачите картини, снимки, цитати. Съветваме ви да ги "метнете" напълно небрежно, за да създадете една ненатоварваща обстановка.

Но сме наясно, че не всеки обича да снима или има желание да декорира дома си със собствения си облик, затова друг забавен и хубав подарък за дома е таблетът в комбинация със стойка. Този обикновено персонален уред може да стане чудесно допълнение към вашия дом – за слушане на музика, четене на рецепти, пускане на детски приказки или онлайн пазаруване.

Празниците са чудесен повод да обновите дома си, да изхвърлите старото и да го замените с ново, да зарадвате цялото семейство и да създадете уют, топлина и прекрасна атмосфера, която да продължи да ви радва и след Коледа. А ако имате по-сериозни планове за ремонт след празниците, разгледайте нашия сайт за идеи. След което се въпозлвайте от възможността да се запознаете с редица изпълнители в различни сфери на дейност. Вижте качените им завършени проекти, оставените оценки за работата им и изберете този, който смятате за най-близък до вашите желания. Заявете проект напълно безплатно, за да сбъднете и най-смелите дизайнерски хрумки.

Екипът на MaistorPlus ви пожелава весели и вдъхновяващи празници!

Свързано:

Зарадвайте цялото семейство с практичен подарък за дома!

Дори да не сте професионален фотограф с малко усилия и много въображение можете да създадете прекрасни снимки, с които да украсите дома си. Подбетере такива от хубави моменти, които да ви навяват щастливи спомени или от красивите кътчета, които сте посещавали. Подбирайте снимките внимателно - ако ще ги вадите на хартия е добре да са с високо качество, да са на фокус и с ясни цветове. Изберете в какъв формат да са - за по-артистичен ефект изберете рамка в различна големина и ги подредете хармонично. Приготвили сме ви този чудесен дизайн, на който са показани именно такъв колеж от снимки в рамки. На светъл сив фон, на който снимките да изпъкват са подредени привидно хаотично, но в действителност балансирано различни по големина рамки. Рамките освен различни по големина, са и с различни, но сходни рамки. Добре е около снимката да оставите около пет сантиметра паспарту. Снимките са подредени над красив шкаф, върху който са подредени още декорации. За да се акцентира върху фотосите е поставена стилна и модерна лампа лампа в черно, с желязна основа.