Съвременният стил е подходящ за традиционалисти!

Последна редакция на 24/04/2024 от Розалинa Думанова
Източник | Видяно 1 203 пъти

Когато предпочитате да не рискувате прекалено при обзавеждането на работната си среда, изберете съвременен интериорен стил. Той е подходящ за офиса, ако:

  •  помещението е светло и просторно;
  •  сте почитатели на семплия и изчистен дизайн;
  •  харесвате неутрални тонове;
  •  предпочитате естествените материали в обзавеждането.

Позиционирайте бюрото така, че до него да достига достатъчно естествена светлина. Добре е папките и класьорите ви с документи да бъдат подредени в открити библиотечни рафтове, за да имате по-лесен достъп до тях. Към интериора може да прибавите и живи саксийни цветя, вдъхновяващи картини, които да разчупват обстановката, или нежни декоративни детайли. 

Свързано:

Идеи за офиса Вдъхновяващи интериорни предложения за обзавеждане на офиса!

Нека се разходим из този офис обзаведен изцяло в съвременен интериорен стил, и разгледаме елементите от обзавеждането, а също и декорацията. Помещението е с голяма квадратна площ, но в същото време е изключително семпло обзаведено. Подовата настилка е изцяло от плочки с широк дизайн и черен цвят. Матовият им оттенък е изцяло в тон с интериора, а на преден план виждаме и част от меко килимче в светли тонове. От двете страни на помещението, стените са заети от широки прозорци с черни рамки, което не само е предпоставка за светлия и приветлив облик на помещението, ами и разкрива красива гледка навън. Бюрото е позиционирано до единия прозорец вляво, като дизайнът му е семпъл и изработен изцяло от дърво. Придружено е от въртящ се стол на колелца, с кожена тапицерия и отново в черни нюанси. Върху работното бюро са подредени настолна метална лампа, изящни статуетки, а също и канцеларски атрибути, монитор, клавиатура и мивка. От тавана е спусната дизайнерска лампа, а вдясно виждаме и подвижен шкаф на колелца, позициониран под бюрото. Красивите саксийни цветя не отсъстват от интериора - зеленината им създава усещане за свежест и добро настроение в атмосферата. А стената дясно е заета от масивни рафтчета с квадратен дизайн, а в средата - правоъгълен. На повърхността им са подредени множество книги, порцеланови съдове и други декоративни акценти.