Осветлението

Последна редакция на 19/04/2024 от Anna Stankova

Осветлението и избора на осветителни тела също е сред ключовите моменти, когато обзавеждате ново жилище. За повече практичност, можете да монтирате превключватели за осветление по всички стени в жилището. За повече визуален интерес, е хубаво да поставете подови лампи или настолни лампи в близост до местата за сядане. Двойки лампи пък са идеални за двойни маси. Стенните лампи стоят страхотно до леглата. 

Изберете абажур от прозрачен плат за повече светлина или от метал, за да дадете посока на светлината. 

Декорирането на дома е истинско изкуство, а аксесоарите са четката, с която творим върху платното. Те са онзи елемент, който придава цялост и завършеност на дизайна на жилището. Чрез тях се добавят онези щрихи, които показват индивидуалността и характера на хората, обитаващи жилищното пространство. Декоративаните елементи със своите интересни текстури и форми, обогатяват дома и го правят истински топъл и уютен. 

Обзавеждането на ново жилище е приключение, в което е хубаво да има към кого да се обърнем за помощ. В лицето на Мебели Виденов ще откриете всичко, от което се нуждаете – функционални и красиви мебели, интересни аксесоари и красиви осветителни тела, които пасват идеално на стила и нуждите ви. Разнообразието от продукти ще ви даде възможност да изберете елементите, които не само ще допринесат за стила на дома ви, но и ще подобрят неговата функционалност. Повече за актуалните промоции на Мебели Виденов ще откриете тук.

Свързано:

Какво трябва да знаем, когато избираме обзавеждане за първото си жилище?