Парче радост – цветни шкафове

Последна редакция на 19/04/2024 от Станислава Матеева
Източник | Видяно 754 пъти

Бърз, но и много ефектен начин да добавите повече цвят в кухнята е като заложите на кухненски шкафове в по-дръзки нюанси. На пазара се предлагат множество варианти в смели цветове – от жълто, през червено и розово, та чак до зелено. Също удобен вариант е и да боядисате вече наличните шкафове или пък да ги изработите по поръчка в цвят по ваш избор. 

И макар че цветните шкафове са един от по-смелите начини да направите цветови акцент, не е нужно да залагате на нещо, което не е по ваш, за да създадете красива и приятна промяна. Когато проектирате дома си, трябва да изберете елементи и нюанси, които отразяват вашата личност. Мекото, бледо синьо може да окаже също толкова голямо въздействие, колкото и горещото, огнено червено.

Избирайки интериорния стил на дома, ние избираме настроението, което той ще носи. Затова е важно той идеално да приляга на светоусещането ни и да хармонира с нашата личност. Независимо какви елементи присъстват в него е важно те да пасват на стила ни. Кухнята е сърцето на дома и на нея трябва да се обърне специално внимание. Обзавеждането ѝ трябва да е красиво и изработено от качествени материали. Кухненски мебели на специални цени, които отговарят на вашите изисквания можете да откриете в Мебели Виденов. В техните магазини ще намерите мебели, прилягащи перфектно на вашия стил. Независимо какъв е той. Мебели Виденов са и доказан експерт в изработката на кухненско обзавеждане по индивидуален проект. Проектантите им с дългогодишен опит ще се съобразят с всички ваши изисквания, за да създадат кухнята, за която винаги сте мечтали.

Свързано:

Кухня в смели цветове или как да развихрим въображението си в сърцето на дома!