Огледалата не са най-добрия ни приятел

Последна редакция на 20/05/2024 от Anna Stankova

Въпреки че наличието им е много полезно, е добре да преосмислите количеството и размера на огледалата, които ще поставите в спалнята. Огледалата представляват водния елемент, който добавя енергия и движение към вашата спалня - и вероятно може да наруши съня ви в процеса.

Много експерти по Фън Щуй вярват, че не трябва да имате възможността да виждате себе си или част от тялото си в огледалото, докато лежите в леглото. Собственото отражение е дразнещо за подсъзнанието ви, подмамвайки мозъка да повярва, че има друг човек в стаята. Това постоянно усещане за всеобхватност може да се разпространи и в други области от живота ви, оставяйки ви уязвими и податливи на външни фактори, които пречат на живота ви, било на работа, или в личните ви взаимоотношения.

Дали ще обзаведете спалнята си по правилата на Фън Шуй зависи изцяло от вас и усещанията ви. Независимо какво решите, обзавеждането и изборът на качествени мебели са важни фактори за дълголетието на спалнята. Затова е да се спрете на такива, които ще ви служат в продължение на много години. Чудесни мебелни решения за вашата спалня можете да откриете в магазините на Мебели Виденов, където ще се насладите на огромно разнообразие от красиви и качествени елементи, които ще паснат идеално в интериора ви. Повече за актуалните им промоции научете тук.

Свързано:

Спалня по правилата на Фън Шуй – мисия възможна!