Ако се заемате сами с ремонта, подберете подходящи инструменти

Последна редакция на 03/05/2024 от Розалинa Думанова

Акумулаторна отвертка B Power – 3,6V, 1.3 Ah, литиево-йонна батерия, макс.въртящ момент 4Nm, регулиране на скоростта на въртене 21+1 позиции, за шестостенни накрайници ¼, време за зареждане 3ч., комплект с куфар с 6 накрайника. Цена: 69.99лв.

В зависимост от характера на промените в кухнята, ще са ви необходими разнообразни инструменти. Сред най-важните са чуковете с различно тегло, форми и функции, комплект кръстати отвертки, плосък и звездогаечен ключ, клещи, триони, ролетка, комплект свредло за дърво, желязо и бетон, нивелир, ъглошлайф с дискове за рязане и шмиргелене, прободен трион, шкурки, рендета.

Кутия за инструменти с органайзър – Цена: 7.99лв.

Особено подходящи за този вид дейности са инструментите с акумулаторно захранване, известни още като винтоверт. Те са с удобна ергономична форма и дават автономия на работа от 2 до 5 часа, в зависимост от типа на използваната батерия. Напоследък се налага литиево-йонната технология при батериите, която гарантира повече мощност, дълготрайност на заряда и най-важното - липсата на т.нар. "мемори ефект", което позволява зареждането й по всяко време, по-бързо и без това да се отразява на капацитета на батерията.

Пистолет за сваляне на боя Einhell - 2000 W, 2 степени 350°/ 550°, дебит на въздуха 300/500 л/мин, комплект с куфар, 3 дюзи и четка, Гаранция 5 години. Цена: 39.99лв

Свързано:

Сезон за релакс и… ремонти в кухнята