Бюджет

Последна редакция на 26/04/2024 от Розалинa Думанова

Кухня Зори - ширина 200см, горен ред 200х31х60мм долен ред 200х60х85мм ПДЧ 16мм, за мивка за поставяне, цвят орех, цена без мивка, смесител и аксесоари. Цена: 359 лв.

След енергоемката задача по планиране на новата кухня, следва стъпката по съставяне и оптимизиране на бюджета. След като сте избрали материалите и инструментите и сте решили дали ще направите козметично освежаване или основен ремонт, време е да прецените ориентировъчно какви финансови средства ще ви бъдат необходими, респективно да съставите приблизителен бюджет за преустройство на кухненското пространство. Това е изключително полезна стъпка, ако не разполагате с огромна банкова сметка, вълшебна лампа или пещерата на Аладин, но искате да държите финансите си под контрол.

Разбира се винаги могат да възникнат извънредни харчове, а бюджетът да набъбне в процеса на работа, затова е добре да подходите реалистично към предстоящите разходи, да определите таван и дори да заложите малко допълнителна сума, дори за всеки случай. Ако резервата остане непохарчена за кухнята, убедени сме, че ще успеете да й намерите полезно и приятно приложение.

Свързано:

Сезон за релакс и… ремонти в кухнята