Обърнете внимание на завесите

Последна редакция на 19/04/2024 от Мария Колева
Източник | Видяно 1 541 пъти

Завесите са страхотен начин за пестене на енергия. През деня ги вдигайте изцяло, за да може слънчевата светлина да огрява жилището ви, а нощно време ги дръжте спуснати, за да се противодейства на загубата на топлина от прозорците, защото именно те са основната причината за изстиване на стаите. Най-подходящи са плътните и дълги завеси, които да спират евентуални въздушни потоци, идващи от прозорците.

Източник

Ако искате да ремонтирате жилището си, за да спестите от сметките през зимните месеци, свържете се още сега с опитни майстори. Можете да разгледате разнообразни оферти и коментари от предишни клиенти. Заявете вашия проект за ремонт лесно и безплатно!

Свързано:

Идеи за хол Хитри начини за намаляване на зимните сметки за отопление

Бежовият цвят е типичен за дневни, в които усещането за хармония и уреденост са водещи. Този хол също е в светлата цветова гама, което на пръв поглед създава усещане за уют. Обзавеждането е класическо, като се състои от няколко елемента. Меката мебел е изразена от два дивана в кремав цвят и тъмно лилави декоративни възглавници. Цветовете на меката мебел се допълват, като креслата са в същата гама, както тъмно лилавите възглавници. Разположението им е в кръг, което съсредоточава вниманието към холната маса поставена по средата. Формата ѝ е правоъгълна, от масивно дърво и тъмен цвят, и на две нива. Красив и изцяло в кремав цвят е и килимът под нея. Тази дневна все едно е "обгърната" от прозорци. Широки и високи, те се грижат за просторния вид на стаята, а красивите и плътни, дълги завеси напълно пасват на останалата част от интериора. Цветя до прозореца зад дивана, картина окачена на стената, осветителни тела - всичко това създава една красива декорация в помещението. А дизайнът на полилея прави дневната красива, удобна и изцяло в съвременен стил.