Подходяща светлина и семпла декорация

Последна редакция на 26/04/2024 от Катерина Костадинова
Източник | Видяно 1 046 пъти

За да постигнете красиво уютно жилище бързо и лесно, без да правите значителни промени, можете да се възползвате от силата на светлината и естествените материали като част от декорацията:

  • Използвайте лед лампички, като ги вложите на скрити или видими места из интериора. За да смекчите обстановката, изберете такива с топъл жълт цвят и избягвайте студената бяла или бледо-синя светлина.
  • Спрете се на естествена декорация - памучни одеяла, плетени кошници, дървени свещници и сувенири. Цветята са добре дошли под каквато и да е форма във всеки дом - живи, изкуствени, във ваза или в саксия, както и комбинация от всички тях. 

Свързано:

Идеи за хол Как да внесете уют у дома лесно и бюджетно

Винтидж интериорът сам по себе си означава уют, а постигането на такъв може да бъде бюджетно и лесно. Тези снимки показват гледки от различен ъгъл в красива стая с бели стени и таван, както и под, облечен в светло-сив мокет. Основната мебел е малък, но много комфортен диван, отрупан с удобни възглавнички, като цветове им също варират в нюанси на сивото. На стената над дивана е закачено декоративно сърце, като на едната снимка то е украсено с лед-лампички. Пред дивана се разполага и ниска кафе-масичка с красива семпла декорация. Виждаме, че в помещението има различни вази със свежи клонки и естествени цветя. Има и още малко мебели, под формата на шкафчета и ниски етажерки в цвят слонова кост, също украсени с красиви декоративни вази и малки предмети. На земята има кошница с възглавнички, която можем да забележим на лявата снимка, също украсена с приятни лед светлинки. Такива можем да видим и в приятно осветеното кътче в десния ъгъл, където можем да видим също пищна, но много семпла декорация, а лампата с бял абажур допълва картинката. На същото шкафче компания на изкуствените светлинки прави и естествената такава, идваща от бели свещи. Можем да забележим също, че на двете снимки декорацията донякъде се различава, което представя различни възможности за украсяване на помещението в сходен стил.