Тъмно кафяво и кънтри шик

Последна редакция на 01/06/2024 от Жаклина Иванова
Източник | Видяно 1 390 пъти

Много хора се притесняват, че използването на твърде тъмни цветове може да накара пространството да изглежда потискащо и мрачно, но това съвсем не е така, защото настроението е усещане.

В това жизнено пространство на първата снимка е заложено на пастелно синьо за основен цвят на стените и за тъмно кафяво като акцент при обзавеждането. Кафявият голям кожен диван създава драматичен, уютен интериор, който е идеален за настаняване вечер с купа пуканки пред телевизора. Ако  се притеснявате, че обзаведена по този начин вашата всекидневна ще бъде мрачна, то винаги можете да добави по-светли декорации, за да вдъхнете свежест.

Един от най-добрите начини за използване на кафяво в домашния декор е, когато декорирате с изискана шикозна схема на дизайн. Тази уютна всекидневна на втората снимка е доста обрана от към различни цветове и нюанси, но пък тук тайната е друга, а именно, че съдържа в дизайна си различни текстури и шарки, които помагат да запази вида си интересен и визуално привлекателен.

За още много вълнуващи  интериорни съвети и идеи за дневната можете да се обърнете към интериорните дизайнери, регистрирани в нашата платформа. Имате възможност да  направите безплатна заявка за проект по всяко време. В отговор ще получите няколко оферти, които можете да сравните и съответно да изберете най-подходящата за вас и вашия хол.

Свързано:

Идеи за хол Вижте защо кафявото е чудесен избор за вашата всекидневна