Голям ефект дори в малки дози

Последна редакция на 27/04/2024 от Биляна Нинова
Източник | Видяно 993 пъти

Дори с най-малките жълти детайли можете да постигнете изключително интересен ефект и чудесен контраст. Жълтото не остава незабелязано и винаги е добра идея в декорацията, най-вече на неутрални помещения. Малък жълт детайл веднага ще привлече вниманието към себе си и ще оформи помещението и изцяло ще промени усещането в него. Това могат да бъдат дребни декоративни възглавнички, модерна картина на стената, ярко кресло или дори просто комплект ароматни свещи и букет жълти цветя.
Внесете свежест, добро настроение и вечно лято в дома си като използвате разнообразни жълти акценти в дневната. Вдъхновихме ли ви? Разкажете ни за идеите си в нашата форма за задаване на проекти и напълно безплатно ще получите идеи и оферти от специалисти в бранша. Те ще преобразят дома ви, съобразявайки се изцяло с нуждите и желанията ви.

Свързано:

Идеи за хол Причини да използвате жълто в дневната

Дори с най-дребните жълти детайли можете да приковете вниманието на всеки, влязъл в дома ви. Не случайно жълтото се използва за най-различни предупредителни знаци и табели - то не остава незабелязано и се откроява. Затова ви съветваме, ако искате да разнообразите дома си - заложете на жълти акценти. С тази снимка искаме да ви покажем, че дори най-скучната дневна се освежава с малки жълти декоративни възглавнички с интересни мотиви. Останалата част от помещението е обзаведено доста семпло. Стените са в стоманено сиво, котето елегантно контрастира с по-светлите мебели. Дългите бели пердета позволяват на светлината да влиза свободно. Вместо маса за кафе, в средата на помещението е поставена ниска табуретка, върху която има поднос. Около тях са подредени фотьойли в сиво-бели геометрични мотиви. На двете помощни масички около дивана са поставени красиви бели лампи с интересна форма. Акцент, който привлича полгледа са двете картини, окачени на стената над дивана. Те представляват чудесни абстрактни акварели в пастелно цветове и с хубави метални рамки. За още по-добър ефект те трябваше да са окачени малко по-високо на стената, за да оформят вертикалния профил на стаята. Идеалната височина за картини е около 1.5 м. от пода или така нареченото "ниво на очите".