Освежете дневната и я направете по свой вкус и стил

Последна редакция на 26/04/2024 от Габриела Санчес
Източник | Видяно 1 531 пъти

Можете да внесете някои малки наглед промени, с които да освежите всекидневната и дори да промените изцяло вида й. Дали ще бъдат нови мебели, промяна в цвета на стените или просто ще поставите някои акценти в стаята – положителното настроение е гарантирано.

До 31 август 2016 г. Сосиете Женерал Експресбанк може да ви помогне с реализирането на вашите смели идеи. Банката предлага потребителски кредит „Експресо” при изключително изгодни условия в този период. Можете да кандидатствате за заем до 5 000 лева за срок до 5 години с фиксирана лихва за целия период и улеснена процедура по отпускане. Повече информация за предложението можете да видите тук.

Свързано:

Идеи за хол Всекидневната – център на домашния уют

Представяме ви дневна в индустриален стил и винтидж привкус, която е изключително приветлива и практична. Черно и бяло са основните цветове, а акцентът, който е поставен от красивия килим в тъмно пастелен зелен цвят е оригинален избор. Меката мебел се състои от малки кресла в бяло, разположени в центъра на помещението и придружени от холна масичка на колелца. Стените на дневната са заети от високи и широки секции отново в черно и бяло, а за лесният достъп до най-високите шкафове се грижат декоративните метални стълби, изцяло в индустриален стил. Те създават също и по-раздвижен вид на стаята и са оригинален избор за дизайн. Множеството рафтчета са изключително практични и позволяват разположението на различни декорации, украси и предмети. В дъното на помещението виждаме стъклена врата, придружена от няколко прозореца. Висящите осветителни тела са истинско олицетворение на индустриалния стил, а също и останалите - метални настолни лампи и многото крушки, разположени върху високата секция.