Съобразете стила на люлката с останалата част от интериора

Дневна Източник

Ако помещението, в което ще поставите люлката, е решено в по-семпъл и изчистен стил, изберете подобни характеристики и за новия аксесоар в него. Можете да съчетаете дизайна на люлката с този на някоя друга основна мебел - маса, саксия и т.н. Ако обаче искате именно да разнообразите обстановката, внасяйки нестандартната мебел у дома, тогава заложете на по-екстравагантна и екзотична визия на люлката.

Ако сте се убедили, че поставянето на люлка вкъщи е страхотна идея, препоръчваме ви да не търсите готови решения в магазините, защото едва ли ще откриете нещо, което напълно да ви удовлетвори. За подобна неконвенционална идея запретнете ръкави и я измайсторете сами или се обърнете към професионален дърводелец, който ще конструира люлка специално според вашите желания. 

Такъв можете да откриете чрез безплатна заявка в MaistorPlus, като опишете накратко какво сте намислили. Ще получите конкретни ценови оферти от регистрираните при нас специалисти. За още по-голямо улеснение в избора ви, в онлайн профилите на въпросните майстори може да прочетете повече за техните услуги, както и оставена обратна връзка от предишните им клиенти.

Снимката е част от статията:

Поставете люлка у дома

Намерете изпълнители в следните категории:

Боядисване Ремонт на баня Озеленяване Виж всички