Пуснете естествената светлина във всекидневната си

Последна редакция на 05/05/2024 от Жаклина Иванова
Източник | Видяно 780 пъти

Естествената светлина в помещенията е това, което най-силно обединява бохемския и скандинавския стил.

  • Заложете на големите прозорци, които много лесно ще ви осигурят необходимото количество светлина, за да изглежда помещението светло, просторно и приветливо.
  • Съветваме ви завесите да бъдат в бледи и неутрални цветове.
  • За да вдъхнете живот и цвят на всекидневната си, можете да добавите огромни саксии с цвята. Така и въздухът в стаята ще бъде по-чист, и вие ще се чувствате като на разходка в джунглата. 
  • Идеята на всички тези съвети е да намерите перфектния баланс между двата стила дизайн. Трябва да добавите нужното количество неутрални цветове и да ги смесите с цветните аксесоари и ярките шарки. 

Комбинацията от бохемски и скандинавски стил може да намери отлично приложение във вашата всекидневна. По този начин ще внесете в дома си уникален стил, който ще ви кара да се усмихвате всеки ден. В случай че не сте сигурни как да го постигнете, може да се допитате до доказаните професионалисти, регистрирани при нас. По всяко време имате възможността да направите напълно безплатна заявка за проект. В отговор ще получите няколко оферти - сравнете ги, вижте и мненията на предишни клиенти и вземете най-правилното решение. 

Свързано:

Идеи за хол Как да създадете перфектната скандинавско-бохемска всекидневна