Декорациите са вдъхновени от различни геометрични фигури

Последна редакция на 28/04/2024 от Виктория Маринова
Източник | Видяно 2 255 пъти

Изчистената обстановка в модерния хол несъмнено се нуждае от артистична нотка, която да вдъхне живот на семплото помещение. В този смисъл интериорните дизайнери съветват да заложите на фини детайли с метален отблясък, които да създадат впечатление за лукс и елегантност. Независимо дали ще заложите на красиви медни вази с цветя или пък очарователна холна масичка с метална основа, едно е сигурно – тези акценти ще разчупят визуално помещението и ще го направят много по-гостоприемно. Правилният подбор на декоративни елементи също е от значение при обзавеждането на модерна дневна. Тук специалистите съветват да заложите на картини и украшения, вдъхновени от интересни геометрични фигури, които притежават по-смели и наситени нюанси.

Използвайте тези съвети, за да преобразите стария хол в една наистина приятна и модерна дневна! За качественото изпълнение на този проект пък разчитайте на опитните специалисти, регистрирани в MaistorPlus! Пуснете заявка безплатно още сега и се запознайте с техните оферти, профили и оценки от предишни клиенти!

Свързано:

Идеи за хол Как да превърнем старата дневна в наистина модерен хол?

Представяме ви една модерна градска дневна, която усвоява ъгъла в просторното помещение, в рамките, на което е обединена с кухня и трапезария. За да осигурят по-плавен преход между отделните зони у дома, собствениците залагат на изчистена основа от бели стени и светло дюшеме на пода, която позволява дизайнерите да развихрят въображението си и да заложат на наистина интригуващи елементи в обзавеждането. Холът е разделен от кухнята посредством поставянето на удобна маса за хранене и няколко черни стола, които се явяват своеобразна преграда между двете помещения, но все пак позволяват комуникация между главния готвач у дома и гостите, посрещнати в хола. Основен акцент от обзавеждането на дневната е Г-образният сив диван, който се отличава с невероятно удобство и ненатрапчив дизайн. Подобен тип мебели са характерни и за скандинавския стил в интериора, който тук е приятно преплетен с елементите, присъщи за модерните жилища. Холната масичка е семпла и изключително устойчива, като нейната метална конструкция кореспондира с ефектната стенна декорация. Впечатление прави обликът на килима, който е изпъстрен с интересни геометрични фигури в различни нюанси. За да стане дневната по-светла и приятна, собствениците решават да съчетаят бели щори, които да допускат естествената светлина през деня, и тъмни завеси, които да осигуряват уединение вечер.