Разделяйте пространството

Последна редакция на 13/05/2024 от Адриана
Източник | Видяно 1 210 пъти

Дори апартаментът ви да се състои само от една стая, има начин как да обособите различните „стаи“. По този начин ще имате възможността да обособите няколко къта с различно предназначение.

  • Ако кухнята и дневната ви са една стая е добра идея те да бъдат разделени с малък барплот или кухненски остров. Дори различната подова настилка би свършила работата. В повечето случаи за кухня са по подходящи плочки, докато в дневната може да се ползва паркет. Така ще обособите две отделни „стаи“, които просто споделят пространство.
  • Ако пък живеете в студио апартамент, разделението между кухня/дневна и спалня може да стане както със красива секция или полица за книги, така и с красиви завеси, висящи от тавана до пода.
  • В случай че имате нужда от обособяване на домашен офис, съвсем спокойно може да го позиционирате в хола. Отделете го с етажерка или параван от дневната.
  • Спалнята и дневната също може да бъдат в една стая. Стига това да не ви притеснява, разбира се. 

Малките апартаменти са истинско предизвикателство за техните собственици. С много въображение и малко старание обаче всяко жилище може да се превърне в истинско бижу. В случай че имате нужда от професионално съдействие за дизайна на малкия ви дом, може да се консултирате с професионалистите, регистрирани при нас. Още сега имате възможността да направите напълно безплатна заявка за проект. В отговор ще получите няколко оферти, които да сравните и да изберете най-подходящата за вас.

Свързано:

Идеи за хол Как да превърнем малкия апартамент в красив и стилен дом?

04-maistorplus-dnevna