Декорацията

Последна редакция на 04/05/2024 от Люси Любомирова

За декорирането на кухнята в стил Ар-Нуво използвайте огледала в кръгъл и овален обков, които освен декоративна функция ще увеличат визуално малкото помещение. Допълнете декорацията на интериора с картини и гоблени в пищни рамки, статуетки на жени и различни животни, както и вази с цветя, и часовници. Всеки елемент от декора трябва да бъде като частичка изящно изкуство.

Ако решите да сложите завеси, то те трябва да са от тежък текстил в светли тонове и да стигат от тавана до самия под, дори елегантно да го покриват. Особено актуални са десените с птици, растения, най-вече водни лилии или извити декоративни линии. Същото важи и за материала, с който са тапицирани столовете.

Не пропускайте аксесоарите – дръжките на шкафовете, кранчета, съдовете, приборите за хранене. Те също трябва да носят духа на епоха, в която се е зародил и развил този пищен стил. Ар-Нуво в интериорния дизайн служи като визитка на къщата и свидетелства за любовта на собствениците й към природата, афинитет към естественото и страст към изкуството.

Кухнята е мястото, където прекарваме едни от най-хубавите моменти с близки и приятели, и ние разбираме желанието Ви тя да бъде красива. За да създадете мечтания дом разчитайте на специалистите регистрирани в MaistorPlus и  се доверите на техния професионализъм.

Свързано:

Как да декорираме кухня в стил Ар-Нуво?